top of page
  • Writer's pictureLaura Salamon

MiĂ©rt annyira vonzĂł a nyers fĂ©rfi erƑ egy nƑnek?


Avagy, ellentétek vonzzåk egymåst? Vagy mégsem?

Nem tudok szemet hunyni a vilĂĄgban a sok kiszolgĂĄltatott Ă©s bĂĄntalmazott nƑi sors felett. Most egy mĂĄsfajta megközelĂ­tĂ©sbƑl szeretnĂ©k pĂĄr filozĂłfiai gondolatot papĂ­rra vetni, a nƑi Ă©s fĂ©rfi energiĂĄk talĂĄlkozĂĄsĂĄrĂłl.

A nyers fĂ©rfierƑ megtapasztalĂĄsa.

Az ilyen tapasztalat elƑször nƑisĂ©gĂŒnk ƑsmagjĂĄval kapcsol össze minket. BĂĄrmilyen hihetetlen is. Annyira tömĂ©ny ellenpĂłlus, hogy ösztönösen hozza lĂ©tre ezt a reakciĂłt. Meg lehet mĂĄrtĂłzni benne, fĂŒrdƑzni. De kiteljesedĂ©sig nem juttat. Addig szabad ilyen Ă©lmĂ©nyben maradni, mĂ­g nem pĂĄrosul hozzĂĄ hiĂĄnyĂ©rzet. IdƑvel el lehet jutni a vesztesĂ©g, kihasznĂĄltsĂĄg, megalĂĄzottsĂĄg, bĂĄntalmazottsĂĄg Ă©rzetig. Mert csak az alsĂł kĂ©t csakrĂĄt indĂ­tja be. Valahol ez egy illĂșziĂł - jobbnak lĂĄtjuk a mĂ©g Ă©retlen, nyers fĂ©rfit, mint amilyen valĂłjĂĄban. Nem a fĂ©rfit lĂĄtja elsƑdlegesen, hanem azt, ami lehet belƑle. Eleinte a nƑ megĂ©rzi, hogy felismertĂ©k - lĂĄthatĂłvĂĄ vĂĄlt a nƑ a fĂ©rfinak. RĂĄ irĂĄnyul a figyelem, amit termĂ©szetĂ©nĂ©l fogva szomjazik. A nƑi energiĂĄnak ez egyik alap tĂĄplĂĄlĂ©ka, hogy megĂłvjĂĄk, figyelnek rĂĄ. A mĂĄsik ilyen tĂĄplĂĄlĂ©k, hogy Ɛ tetszik. Az ilyen tĂ­pusĂș fĂ©rfiak - szeretƑk mindkĂ©t energiĂĄval ellĂĄtjĂĄk a nƑt-egy IDEIG, a sajĂĄt nyers fĂ©rfierejĂŒk lehetƑsĂ©gei Ă©s korlĂĄtai szerint. Sajnos a sajĂĄt kiteljesedetlensĂ©gĂŒk miatt tartĂłsan nem tudjĂĄk fenntartani ezt az ĂĄllapotot a kapcsolatban. Ugyanis a figyelmƱk sajĂĄt vĂĄgyukbĂłl fakad. Csak azĂ©rt figyelnek Ă©s csak azĂ©rt ismernek el, mert cĂ©ljuk van. Valamit el akarnak ezzel az eszközzel Ă©rni. VĂĄgynak a gyönyörre, a testisĂ©gre, a sajĂĄt kiteljesedĂ©sĂŒkre, kielĂ©gĂŒlĂ©sre, birtoklĂĄsra. ValĂłjĂĄban ez a fĂ©rfi Ƒsmag, ösztön szint. Így mikor összekapcsolĂłdik a kĂ©t erƑ, valĂłjĂĄban nyers, kiforratlan erƑk felszabadulĂĄsĂĄhoz vezet, ami nĂ©ha szĂŒksĂ©ges, de ritkĂĄn tartĂłs.

A valĂłdi NƐI - FÉRFI összekapcsolĂłdĂĄsnĂĄl mĂĄr mindkettƑ teljesen tisztĂĄban van a sajĂĄt igĂ©nyeivel Ă©s megtanĂ­thatja ezt az ellenkezƑ nemnek is-elkĂ©rheti. Így, ha megmĂĄrtĂłznak egymĂĄs energiĂĄiban akkor mĂĄr meg is tudjĂĄk tartani azt az Ă©lmĂ©nyt. Nem csak hasznĂĄlni, hanem megsokszorozni, megbecsĂŒlni a szeretetet, tiszteletet, a kapcsolĂłdĂĄs Ă©rtĂ©kĂ©t.

A kulcs, hogy a NƐ a fĂ©rfitĂłl fĂŒggetlenĂŒl is lĂ©tezik. ElƑször egysĂ©gbe kell jönnie önmagĂĄval, hogy a FÉRFI figyelmĂ©t önmagĂĄra fordĂ­thassa. NƐ a mag, FÉRFI a pajzs.

Hogy lehet az, hogy a NƐ mĂ©gis belebonyolĂłdik kisstĂ­lĂŒ törtĂ©netekbe a kiforratlan fĂ©rfival? TestĂŒnk misztĂ©riuma a kulcs.

A NƐI TEST MISZTÉRIUMA

NĂ©hĂĄny fĂ©rfi Ă©rti a NƐI testet, de nem Ă©rzi. Mivel Ă©rti, ezĂ©rt nagyon jĂłl bĂĄnik vele. JĂĄtszik testĂŒnk hĂșrjain, mint egy Ă©rzĂ©keny hangszeren. Ez megĂ©rinti a nƑt. ÖnzƑ, ha meg akarja tartani? Birtokolni szeretnĂ©, azt, akitƑl vĂ©gre kap. ÁltalĂĄban az ilyen fĂ©rfi szemĂ©ben van egy pajkos csillogĂĄs, ami jelzi, hogy Ƒ Ă©rti a nƑi test misztĂ©riumĂĄt. Valami olyan tƱz Ă©g benne, ami ĂĄltal a nƑ egybƑl felismeri. Valahol az ilyen fĂ©rfinak, ez mĂĄr - mĂĄr kĂŒldetĂ©sĂ©vĂ© vĂĄlik, hogy jĂĄtsszon a nƑvel. MegĂ­zleltetve vele sajĂĄt testĂ©nek Ă­zĂ©t. Gondot ebben ott lĂĄtok, hogy Ă©rti, de tovĂĄbbra sem Ă©rzi. EzĂ©rt jĂĄtszik. Ma velem, holnap vele. Mindennap a NƑkkel. BelĂŒl szinte Ășgy Ă©rzi kĂŒldetĂ©st teljesĂ­t, ha minĂ©l több nƑt Ă©rint meg Ă©s tanĂ­t meg sajĂĄt teste lĂ©nyegĂ©re. Úgy Ă©rzi ezzel a tökĂ©letessĂ©ggel sok nƑt kell megajĂĄndĂ©koznia, nem tarthatja meg egynek. EzĂ©rt elkötelezƑdni csak lĂĄtszĂłlag tud. JĂł szeretƑ az ilyen fĂ©rfi, de sosem lesz belƑle tĂĄrs. A nƑk mĂ©gis ösztönösen vonzĂłdnak az ilyen fĂ©rfihoz. Érzik a tĂŒzet, ami lelkĂŒkben szunnyad. Az ilyen fĂ©rfiakba lehet a legjobban, leghalĂĄlosabban beleszeretni. A titok pedig nem a fĂ©rfi lĂ©nyĂ©ben van, hanem a nƑben. Mert a nƑ ilyenkor valĂłjĂĄban azĂ©rt szeret bele ennyire ebbe a fĂ©rfiba, mert lĂ©nye misztĂ©riumĂĄhoz kerĂŒl ĂĄltala közelebb. Ahhoz közĂ©pponthoz, amelyet kislĂĄnykora Ăłta a vilĂĄg csak elfelejtetni akart vele. Egy fĂ©rfi minĂ©l jobban emlĂ©kezteti Ƒt-a nƑt - megfosztott lĂ©nyegĂ©re, annĂĄl inkĂĄbb, ragaszkodni fog hozzĂĄ. A fĂ©rfi pedig annĂĄl inkĂĄbb visszaĂ©lhet ezzel.

Az istennƑ mĂĄr tudja sajĂĄt misztĂ©riumĂĄt, Ƒ mĂ©ltĂł ellenfele lehet az ilyen fĂ©rfinak. Mert ebben a felĂĄllĂĄsban Ƒ tanĂ­thatja fĂ©rfit többre, mint a test szava. Megmutathatja neki mi az, amit (mĂ©g) nem Ă©rez. És itt az ilyen fĂ©rfi elesik, egoja megsemmisĂŒl, beavatott lesz FÉRFIVÁ.

IstennĂ© kell vĂĄlnia, hogy mĂ©ltĂł tĂĄrsa legyen egy IstennƑnek, de ha megtörtĂ©nik, olyan szerelemre lelnek, ami tĂ©nyleg pĂĄratlan. A NƐ kĂ©pes beavatni a fĂ©rfit, hogy az meghaladja a sajĂĄt halandĂł Ă©s gyarlĂł Ă©njĂ©t. VisszavezettetĂ©st kap a NƐ ĂĄltal a sajĂĄt szellemi öröklĂ©tĂ©be. Ez egy nehĂ©z folyamat, ahol a fĂ©rfinak ki kell bĂ­rnia azokat a fĂĄzisokat, amikor a rĂ©gi eszköztĂĄra mĂĄr nem mƱködik, Ășj eszköztĂĄra pedig mĂ©g nincs.

LegĂ©rtĂ©kesebb kapcsolataink akkor szĂŒletnek, amikor meghalnak az illĂșziĂłink, Ă©s önismeretĂŒnk mĂĄs szintre kerĂŒl!

Salamon Laura

Lolaverzum és Atlantisz emlékezete

Ha tetszett cikkĂŒnk, olvasd el ezeket is:

260 views0 comments
bottom of page