Atlantisz emlékezete társasjáték - A lélek játéka

Előszó

2016 Januárjában nagyon erős Atlantiszi energiák lengtek körül. Szinte megszállottságig firtattam, hogy vajon mit szeretne ez az energia megmutatni számomra. Szinte időutazásban vettem részt és belső látásommal láttam az Atlantiszi élet egyik fázisát.

Ez egy nagyon harmonikus fázis volt. Talán emberöltő óta soha nem érvényesült az ép testben ép lélek elve olyannyira, mint akkor ott. Az atlantisziak vallották spirituálisan mindenre van megoldás, kitartás és tiszta lélek kérdése. Fejlett tudatossággal a test harmóniája megóvható, általa elkerüli a betegségeket. Atlantiszban a tüneteknek nagy figyelmet szenteltek, mert a tünetből állították fel a „lélek diagnózisát”.

Itt fontos kihangsúlyozni, hogy a lélekben kezdték a gyógyítást. A lélek finom energia rendszereiben. Társadalmuk egyik ereje a visszaemlékezésben rejlett. Ugyanis hosszú fejlődési cikluson keresztül figyeltek meg bizonyos összefüggéseket és emlékeztek rá. Ha ismételten megjelent a jelenség vagy a tünet, gyakorlatból tudták, milyen rejtett összefüggést keressenek. Tudták, hogy a testnek is van egy ilyen emlékezete. A sejtek szintjére képes az egyén beírni egy egy ok okozatra adott válaszát. Ha megváltoztatták a folyamatot, megváltozott a testi szint is.

Nagyon bölcsen felismerték, hogyan ragaszkodik a lélek ahhoz, amit a múltban átélt. Sőt azokhoz a gondolatokhoz is melyeket az átéltek miatta ragaszt a folyamathoz. Akkor is, ha az univerzum egységéhez hasonlítva, minden ami tévedés és nem szolgálja a fejlődést.

 

Ez a játék is pontosan így működik. Segít a felszínre hozni a rejtett összefüggéseket, majd a harmónia és a szeretet elvén keresztül ösztönzi a lelket, hogy visszaállítsa saját egység élményét. A játék menete, hogy feltárja az ok okozatokat. Célja, hogy az „út” bejárásával átváltoztassuk azokat, támogató Egység élménnyé. És hogy ugyanazt a dolgot egy magasabb tudatossági szemléletmódból nézzünk meg.

Ez a társasjáték azokhoz a tapasztalatokhoz nyúl vissza melyek Atlantisz első korszakából származnak.  Ez a korszak maga volt az éden. A legmagasabb, ami a földi síkon valaha létezett. A szeretet és a béke kora ként beszélnek róla. Arany Atlantiszként is ismert az elnevezése. Kristály tiszta tudás elnevezése is innen maradt ránk örökségül.

Működési elve, hogy rálát a diszharmóniát okozó okokra és azt egység alapúvá formálja, egyfajta Univerzális rendbe rakja. Az átalakulás elsősorban a lélekre hat. Ahol a játék lejátszódik az is a lélekben van.

Aranykor elején az Atlantiszi módszerek ősi módszerek az energia áramoltatásáról szóltak. Arra szolgáltak, hogyan közvetítsék a gyógyító isteni szent tiszta energiát a gyógyulni vágyónak. Ez lehetővé tette, hogy a csakrák harmonizálódnak test energetikája megtisztul, békébe kerül.

Később megtanították az egyéneket saját felelősségük vállalására. Amikor valami kibillentette őket az egyensúlyukból, azt tanulták, hogyan térjenek vissza tudatuk erejével az egység élménybe.

A Játék is ehhez a felelősség tudathoz vezérel minket, önmagunk mesterévé válunk. A játék vezető abban segít, hogy minél hatékonyabban tudjam elvégezni saját átalakulásomat. A játék arról is biztosít, hogy egyetlen folyamatunkban sem vagyunk egyedül. Tanácsadóra és szellemi vezetőre támaszkodhatunk. A játék esetében a játék mester a tanácsadó a szellemi erő pedig a csoport által megteremtett Mező és az Angyalok.

A játék hálózata kiterjed minden olyan lelket foglalkoztató kérdésre, ami energia kifejtésébe kerül a léleknek. Így ez alól a kapcsolatok, egészen pontosan a kapcsolati energia szálak sem kivételek.

A nehéz kapcsolatok energiájának átalakítása különösen fontos a mai napokban. Azért is, hisz különböző emberekkel vagyunk kapcsolatban nap, mint nap. Olyan személyekkel, akiknek különböző tudati és érzelmi tapasztalatai vannak. Így a konfliktus energiái sokkal egyszerűbben meg tudnak születni. A belső konfliktusokról nem is beszélve.

Ez a társasjáték Atlantisz ősi tudatára épít. Arra az ős emlékezetre, mely a harmónia helyreállítására törekedet a lélek felismerésein keresztül. Itt a jelenben különösen fontos, hogy megértsük belső és ránk ható külső folyamatainkat.

Ehhez az ősi bölcsességből 12 utat kaptunk. 12 olyan ösvényt, melyet a rég múlt beavatott papjai jól ismertek és biztonsággal alkalmaztak.

Játék menete

Résztvevők

 játék mester és a játékosok

Maximális játékos létszám 6 fő / időtartam kb 14-16 óra

Minimális játékos létszám  1 fő /időtartam kb 1,5-2 óra

Ideális játékos létszám 3-4 fő ajánlott/időtartam kb 8-9 óra

A játék 3 részre osztható:

  • Téma meghatározás

  • Személyes csomag kihúzása

  • Ösvény járás

Atlantisz emlékezete  A lélek játéka

A játék mai, 21ik századi energiákhoz alkalmazkodott. A terjedelme, bölcsessége származik egy magasan fejlett letűnt civilizáció ihletéből.

Anita

Remények és elvárások nélkül ültem le játszani, de nyitott voltam és kíváncsi. Aztán folyamatosan jöttek fel olyan kérdések, állítások, amiket nem tudtam az elején még értelmezni. Majd egyszer csak BUMM! A képlet összeállt. Választ kaptam a gyengeségeim okaira, utat a céljaim felé. Mit adott ez a játék? Önismeretet, tudást, élményt, rácsodálkozást, válaszokat, megértést, megerősítést és újdonságot, bátorítást. Hogyan jellemezném? Hihetetlen és lenyűgöző! Kiknek ajánlanám? Akik úgy érzik, elakadtak valahol az életükben, kérdések vannak bennük, bizonytalanok valamiben, valami újat szeretnének kapni, bárkinek és mindenkinek! Hálás vagyok, hogy átélhettem ezt a "játékot"! És tudom, hogy sok boldogságot, örömöt és segítséget ad majd az embereknek! A beteljesülés és kiteljesedés élményét..

Ági

 Köszönöm hogy játszhattam! Egy többszörösen terhelt életszakaszban megerősítést kaptam, merre induljak, min dolgozzak, és milyen segítségeket tudok figyelembe venni, mi az, ami gátolhat. Nagyon tetszik, hogy a játék minden résztvevője győztes! Tiszteletre méltó a játékvezetői moderálás profizmusa és a játék gondos előkészülete. Hálát és szeretetet érzek... Köszönöm!

Zsuzsi

Kíváncsi voltam. Azt tudtam, hogy önismeretről, lélekről lesz szó és játékról. Ez a játék azonban nem a versengésről szól, senki nem kerül vissza a start mezőre saját akaratán kívül, mint a Ki nevet a végén-ben. Felismeréseket és megerősítéseket kaptam a játék diktálta felépítésben egy fantasztikus moderátor segítségével. A játékos társaktól, az ő szituációjuk példája alapján is volt mit elhozni. Csodálatosan struktúrált játék! Köszönöm a lehetőséget, a játékban résztvevők nyitottságát és a kölcsönös megértést. Alig várom a következőt!

alexa

Nem voltak elvárásaim a játékkal kapcsolatban. Csak a megismerés érzése hajtott, elvégre szemtanúja voltam a játék "születésének" :-)
Természetesen felkészültem, hogy olyan dolgok kerülnek majd felszínre, amikkel amúgy nem biztos, hogy szembe mernék nézni magamtól...
Volt sírás. Felismerések. Mély gondolatok. Teljesebb képet kaptam önmagamról.
Köszönet és hála érte! Azt hiszem, függő leszek.

Játékosok visszajelzései

Péter

Még nem olvastam szándékosan el az eddigi beszámolókat, hogy ne befolyásoljanak...

Már több éve komolyabban foglalkozom magammal, a bennem kialakult blokkok feltárásával, azok megoldásával.

Az első pillanatban tudtam, hogy ez az én játékom lesz! Már a tábla is azt sugallta, jó helyen vagyok. Elkezdünk játszani - és itt jegyezném meg, hogy ha valaki komolyan játszani szeretne, akkor nem ez lesz a megfelelő hely, mert igazából ez egy komoly fejlődés önmagunk megismerésében -, és az elején behúztam olyan utat, ami életem egy meghatározó eleme. Aztán folytatódott a kártyákkal, és kaptam folyamatosan a megerősítéseket és felismeréseket.

A játék lendületes és folyamatos volt. Észrevétlenül teltek el az órák, köszönhetően a játék vezetőjének és a játékban közreműködő társaimnak.

Meghatározó élményekkel és tanulságokkal mentem haza. Nem ez volt az utolsó játékom, várom már a következőt...

laci

A játék kapcsán nem voltak elvárásaim, mindössze a kíváncsiság hajtott. Miután meghallottam, miről szól, úgy voltam vele, ezt ki kell próbálni. Ugye adott egy téma amit te jelölsz ki (megakadásod, problémád, benned levő kérdés, konfliktus az életedben) és azon dolgozol, vagyis inkább "játszol", ha már, az élet is egy nagy játék. Miután leültem, apránként jöttek fel olyan kérdések, állítások, amelyek megválaszolása olyan összefüggéseket alakított ki bennem, hogy a homlokomat csapdostam folyamatosan az "ahha" élmenyektől. - Kedves olvasó, a játék nem volt könnyű, de a profi játékmoderátor segít, irányít és én mondom, IMÁDNI fogod. Olyan mint egy életvezetési tanácsadó. Nem, ez mégsem igaz....jobb! Magad jössz rá, lépésről lépésre az okokra, miértekre, teendő lépésere és ráadásul magadnak mindezt meg is magyarázod, be is vallod. Uhh, érted mit jelent ez? Rendszerbe állnak a dolgok. Magad döbbensz rá olyan válaszokra, amiket magadban esetleg már évek óta kutatsz. Hálás vagyok, hogy játszhattam, nevethettem, magamról tanulhattam, magamat jobban megismerhettem és magamtól még válaszokat is kaptam. Már értem mit jelent, hogy "Minden amit tudnod kell, megvan benned" - Óriási felismerés volt a mai nap, köszönöm! Csodás volt veletek.

Ildi

Kérdések és válaszok. Érzések. Emlékek. Tudattalan fogadalmak, vállalások, kötések. Felismerés, feloldozás, megbocsátás, elengedés, egyesítés, elfogadás. Döntés, felelősség vállalás. Változás, változtatás, megoldás. Játék. Pont mint az élet. Mindezt egy nagyszerű, együttérző, profi játékvezető kíséretével, aki biztonságot nyújt, megtart, ha kell. Köszönöm. 

geri

Tudtam, hogy ez a játék különleges lesz, és még ezt is túlszárnyalta a játék. A játék során több AHA élményem is volt, de a legmegfoghatatlanabb az a nyugodtság amit azóta érzek. Köszönöm a játékot, biztos játszom még!

Ismerd meg önmagad!

© 2016 by Lolaverzum

Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now