Bármikor történhet úgy, hogy életünk egy, vagy több területe érintett lesz. Terheltek, frusztráltak lehetünk. Tanácstalanok és tehetetlenek. Ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni. 

2009 óta foglalkozom egyénekkel. Konzultációim alkalmával ötvözöm a lélektant, tapasztalataimat és a spirituális eszközöket.

Soha nem egy módszerrel dolgozom, mindig variálok a technikák között, mindig megbeszélve az alannyal, mit javasolok, mit készülünk csinálni. 

Egyéni időpont előnye: Összpontosított figyelem a résztvevőre, testre szabott megoldások.

Íme néhány témakör, amit konzultációk alkalmával érinthetünk:

Személyiség fejlesztés

amikor felébred tudásszomjunk és elégedetlenek vagyunk önmagunkkal. A foglalkozás lényege, hogy megnézzük az egyént, hol van a jelenben és kitűzzük hová szeretne eljutni egyéni fejlődésében. Részletesen körül járjuk, mi akadályozza a célja elérésében.

Célkitűzés

amikor nem tudjuk, mi a szerepünk a világban és nem találjuk a helyünket egy egyéni, testre szabott foglakozás segíthet akció tervet készíteni a jövőnk tudatos megalkotása érdekében. Önbizalom megerősítése, hogy a jövőképet legyen ereje végig is vinni. Pl. állás váltás, interjúra való felkészítés.

Kommunikáció fejlesztés

Kommunikáció fejlesztés

a tudatos kommunikációval javíthatóak emberi kapcsolataink és a saját közérzetünk is. Ezek a technikák tanulhatóak.  Személyes sikerünket fokozhatjuk, minden területen (szülő, társ, gyerek, főnök, beosztott).

Lélek elemzés testi tünet alapon

ha kialakult valamilyen testi tünet, ezeknek a visszafejtése a lélektani hatás mechanizmusokra. Egyszerűen fogalmazva, a tünetekből vissza lehet következtetni, milyen lelki okok vezettek a betegség kialakulásához. Így a test és lélek együtt gyógyulhat

Félelmek, szorongás, depresszió

ha lelkünket fogva tartja ez az érzés valamelyike érdemes a gyökér okok után kutatni. Pl. a lélek játékával kiválóan láthatunk rá a tünetünk valódi okaira

Személyes krízis kezelés

ennek a foglalkozásnak az a célja, hogy a személyes krízist átélő személy újra egység élménybe kerüljön, hogy vissza álljon a harmónia az életében. Ráleljen belső erő tartalékaira. Ilyen krízis lehet szakítás, veszteség, gyász, egyéb változások. Bármi olyan blokk melyen a kliensnek stressze van.

Blokk oldás

néha kialakul az az érzés, hogy semmi sem megy a maga rendjében. Mintha egy ön-sors rontó programot futtatnánk, és nem érezzük jól magunkat a bőrünkben. Ilyenkor ki kell oldani a hátráltató tényezőket. Ezek jöhetnek múltból, jelen körülményekből és akár jövőtől való szorongásból.

Hiány és veszteség érzet

annak érdekében érdemes ezzel a jelenséggel foglalkozni, hogy feloldva ki tudjunk teljesedni a sikeres élet felé. Tünet lehet, ha tartósan nincs párkapcsolat, pedig vágyunk rá; ha nem javul az anyagi helyzetünk...

Tudatos párkapcsolat

tanácsadás pároknak – ha zátonyra futott egy kapcsolat, nem biztos, hogy ki kell dobni. Van, amikor érdemesebb megjavítani. Ez csak akkor lehetséges, ha mindkét fél akarja és energiát fektet bele. Abban tudok segíteni, hogy ez a folyamat egy tudatos jól felépített önismereti utazás legyen

Konfliktus hegyek

ha a környezetemben mindig úgy alakul, hogy konfliktusaim lesznek, az azt jelenti lelkem belső konfliktusoktól terhelt. A csata valójában bennem zajlik.

Ezeket segítem lerakni és átalakítani a konzultáció során.