Mások

Ezen az oldalon szeretném bemutatni olyan kedves ismerőseimet,
akik munkássága nagy hatással van rám

JAKÓ ADRIENNE

October 26, 2016

Hogy ki is nekem Adrika? Nővér, anya, mester, gyógyító, tanácsadó, barát:) Ez így mind.  2007ben lett az életem része. Finom nőies energiái, egyéni testre szabott konzultációi mindig helyre teszik a vihart a lelkemben. Végtelenül hálás vagyok minden útmutatásáért. Életem nehéz krízis helyzeteit az ő segítségével dolgoztam fel. Szeretetteljes lénye és látás képessége különleges és egyedi tanácsadóvá formálják őt.  Ha töltődni vágysz és irány mutatás kell csak ajánlani tudom konzultációit. 

AGNES PALFI

December 14, 2016

Ép testben, ép lélek! Csakhogy a testnek pedig jól kell éreznie magát a bőrében. Akarom mondani a ruhában. Szeretném bemutatni Ági barátnőmet, aki sosem hagy cserben, ha eseményhez valami különleges ruha kell. Tehetséges fiatal divattervező, akihez mindig fordulhatok egyedi ruháért, tanácsért. Szekrényemben már jó néhány eredeti darab megtalálható. És neked? :)

www.agnespalfi.com

October 26, 2016

Balival céges keretek között, kollegiális viszonyban volt
szerencsém először találkozni. Sokrétű tudása és tapasztalatai
ámulatba ejtettek. Már első pillanatban tudtam, hogy ettől az
embertől én tanulni szeretnék. Legnagyobb szerencsémre, vágyam
gyorsan teljesült és rengeteget tanulhattam. Terelésének
köszönhetem ma , hogy tudom, hogyan tartsak jól idő keretet,
hogyan építsek fel  jól egy tréning vázat, hogyan tartsak
szemkontaktust és megannyi minden mást is.  Egy kivételes
egyéniség. Mindenkit csak bátorítani tudok, hogy kerüljön vele
kapcsolatba:
www.tacoach.hu

Please reload

October 26, 2016

Ildikóhoz közös ismerősön keresztül vezetett az utam és professzionális vezetése által a "Családállítás" jótékony hatását tapasztalhattam meg. Egyből mély benyomást tett rám a felkészültsége, mély szakmai tudása és sokrétű módszertan ismerete. Elakadásaimkor bátran fordulok hozzá mint személyes tanácsadómhoz és mentoromhoz. Amolyan Földi Őrangyal ő nekem, aki szeretetteljesen rámutat ha valami nem OK.

noieszencia.hu

MÓNIKA NÉMETH

November 03, 2016

Már a legelső találkozás alkalmával lenyűgözött Mona sokrétű tudása. Megélt életút tapasztalatai csak még hitelesebb és szeretetteljesebb tanácsadóvá teszik őt. Páratlan emberismerettel rendelkezik. Folyamatosan képzi magát. Egyéni tanácsadásai a klienssel való mély együttérzésben zajlanak, ezzel is fokozva a megoldás hatékonyságát. Tréningjeit magas szakmai felkészültséggel vezeti. A Szuper Tudatos Önfejlesztés világába ő vezetett be. Örömmel tölt el, hogy ilyen nagyszerű mentor terelését élvezhetem.

https://www.facebook.com/Monika Németh

TEIMEL ZITA

Zitától nagyon sok támogatást kapok, hogy az lehessek, aki valójában vagyok és ezt az üzleti életben is be tudjam bizonyítani- Üzleti mentoromként tekintek rá. Tanulok tőle és fogadom terelését. 

Nőikörök magyarországi képviselője

Feminakadémia alapítója

http://www.teimelzita.hu/

http://www.feminakademia.hu/

ANDRASI BETTY

Szövetségesre és barátra leltem Betty személyében. Érdekes volt megtapasztalni, milyen szakemberrel átbeszélni önismereti alkotásaimat és úgy tanulni a pszichológiát, hogy a gyakorlaton keresztül. Betty aktívan praktizál. Bármikor fordulhatok hozzá szakmai kérdésekkel, akár önmagam akár alkotásaim fejlesztése érdekében. 

www.andrasibetty.com

Please reload