Mit szólnál hozzá,  ha leszületésed hálótervének egy darabkáját elemzésben megkaphatnád?

Sokféle önismereti elemzés létezik. Ez az elemzés a láthatatlan rendszerünkre hangolódik, és azt próbálja megmutatni, milyen esszenciák mentén közlekedünk életünk során.

ARKANGYALI ÉLETÚT ELEMZÉS

Az Arkangyalok olyan felsőhatalmú fénylények, akik támogatását élvezzük egész életutunk során.

2010 karácsonyán ezek a csodálatos teremtmények megkerestek, és arra kértek, hogy segítsem a fényküldöttek útjait azzal a pozitív visszajelzéssel, melyet ők sugallnak. Így jutottam el az Arkangyali életút elemzés megalkotásáig. Mindvégig élveztem szeretetteljes támogatásukat. Biztosítottak, hogy ez a támogatás minden földre költözött léleknek alanyi jogon jár.

Mielőtt leszületünk, a szellem eldönti a tapasztalatsort, melyet meg szeretne ismerni, de igazán csak akkor indul el az életút bejárása, amikor megszületünk.

Az egész egy játék, melynek sikerét abban lehetne mérni, hogy a szellem szinten választott, és a tudatos fizikai szinten megcselekedett mennyire van összhangban.

 

A szellemi szinten választottat, belső vezetettségünkön keresztül - amely folyamatosan irányít minket - tudjuk követni. Zsigereinkben nagyon érezzük, mi a jó, mi a mi javunkat szolgáló dolog, helyzet, szituáció - az, ahol az Univerzum összhangja megtalál bennünket. Ugyanígy azt is, mikor valami nem a javunkra válik. Erre a belső hangra támaszkodhatunk egész életünk folyamán.

Ez az elemzés egy pozitív visszajelzést hivatott adni mindarról, amit belül érzünk, egy független külső forrásból.

A saját valóságodat érzed, az elemzés segít tudatosítani és elmélyíteni, hogy önismereti tudássá váljon. 

Ez az elemzés az eredetkódunkból, a lélekcsillag szintjéről meríti az információt.

Az elemzés 5 stációból áll

  1. Stáció - A választott MESTER ÉN szerep /azaz a lehetőségek, az önmegvalósítás/:

Az első terület a megvalósítandó saját lehetőséget, szellemi szempontból pedig a Mester Ént jelképezi. Megmutatja azt is melyik fénysugáron érkeztünk születésünk pillanatában. Azaz, a vállalt feladatsor és szerep, személyiség, jellem, érzelmi tapasztalatok alakítása, mestertudat.

2. Stáció - A vállalt probléma /Karma/:

Az árnyékot jelképezi. Megjelenik a probléma, a belső gát, akadály, melyet lehet nem vettünk észre, de az is lehet, hogy nem tudtunk vele mit kezdeni. Ez maga a fő feladat, amivel meggyűlik a bajunk, nehézség.

3. Stáció - Támogatottság, kiegyenlítődés területe:

A segítség lehetőségeit mutatja, az esetleges terápiát, kiutat a megrekedt állapotból. Belső, vagy külső konfliktusok megoldásával a merev struktúrák lazulnak. Az erősségeinket jelölő terület, amellyel megoldjuk a problémát /Karmát/.

4. Stáció  - A pozitív befolyás életünkre /magában foglalja a megoldásokat/:

Az eszköz, amin keresztül lehetséges a sikerünk. Itt válik nyilvánvalóvá a készség, képesség esszenciális tárháza.

5. Stáció - Az Angyal stációja a legörömtelibb, mert egyfajta ajándékot tartogat a számunkra.

Azaz, ha megnyílunk az előttünk álló fejlődésnek, ajándékban lesz részünk. Az ötödik helyen ennek a lehetőségei vannak. Erre az állomásra úgy kell tekintenünk, hogyha az első négyet teljesítjük, ez az ötödik magától létrejön bennünk.

Hogyan készül?

A túlérzékenységemnek köszönhetem, hogy érzékelem az Univerzum lényeit. Nagy kedvenceim az angyalok. 25éve gyakorlom a tudatos együttműködést, együttélést velük. Ez az elemzés 18 Arkangyal fénye segítségével készül. Az általam behatóan ismert és együttműködő 18 Arkangyalból egyénenként, azaz életút elemzésenként 5 Arkangyal közvetíti üzenetét, mégpedig azok az Arkangyalok, akik a születés pillanatában leginkább hatottak az egyén energiáira, és későbbi személyiségfejlődésére. Mindegyikük egy-egy adott területre összpontosítva fejti ki üzenetét, ezzel segítve a fényküldött útját. Egyfajta felső megvilágításba helyezi az életút legfőbb szerepeit, melyet a szellem választott, a jobb megértés érdekében.

A Fentiekkel kiépült csatornámon keresztül minden egyes elemzés egyéni, személyre szabott, különleges egyedi üzenetekkel.

Egy elemzés 8-9 óra alatt készül el. Az emberi idegrendszernek pihennie is kell csatornázás közben. Csak tiszta csatornával tud elkészülni, ezért amikor egyéb teendőim leterhelnek, nem csatornázok! Az elemzés ára tartalmazza ennek a bonyolult folyamatnak az értékét. Egy emberöltőn belül egy ilyen típusú elemzés elég. Örökérvényű információkat tartalmaz. Ahogy fejlődünk, úgy fogjuk az elemzés részleteit más aspektusból megérteni. Önismeretünket mélyíti. Időszakosan visszatérhetünk az elemzéshez, garantáltan minden alkalommal fog újat tanítani. Az elemzés maga egy csatorna, melyen keresztül önmagunkhoz kapcsolódunk vissza. 

arkangyali életút

Hogyan rendelhetem meg?

Emailben a lolaverzum@gmail.com címen, vagy a kapcsolati fülön "Életút elemzés megrendelése" tárggyal. Kérlek az emailben tüntesd fel a nevedet, és a születési dátumodat. Amint beérkezik a megrendelés válaszolni fogok, és jelzem mikorra tudom teljesíteni az elemzést. Mivel minden elemzést egyedileg készítek, várakozó listától függően tudom vállalni a határidőt. 

Az elemzés tiszteletdíját utalással lehet rendezni. Az elemzés csak a díj beérkezése után kerül átadásra.  

Arkangyali életút elemzés ára

35 000 Forint

Hogyan fogom megkapni az elemzésemet?

Az elemzést emailben, Pdf dokumentumban fogom elküldeni, nyomtatható verzióban.

arkangyali életút