Karácsony angyalai 

műhelynap

Karácsony angyalai - gyakorlónap

65825-angyal-karacsonyi-disz.jpg

Kedves Érdeklődő,

karácsony közeledtével, immáron rendhagyó módon mi is igyekszünk angyali energiákkal való találkozásra lehetőséget teremteni :)

Egy olyan vasárnap délutánra invitálunk, amikor a finom energiák - hit, remény, öröm, szeretet - és az önismeret találkoznak.

4 Angyali energiára építünk majd, úgyhogy ha te is szeretnéd felkészíteni a lelkedet a karácsonyi időszakra akkor köztünk a helyed.

 

A program várható menete:

15:00  - megérkezés, ismerkedés

15:30 - vezetett angyal meditáció 

16:00 - kiscsoportos önismereti foglalkozás:

HIT
REMÉNY
SZERETET
ÖRÖM

angyalaival

18:00 - kártya húzások, egyéni üzenetek, meditáció

19:00 - kérdések és válaszok, zárókör

2018. december 15.

vasárnap

Helyszín: Bp. Podmaniczky utca 6. fszt.1. (11-es kapucsengő)

Belépődíj: 3000 Ft/fő

Kis csoportokban dolgozunk az önismereten, ehhez Atlantisz emlékezetét a lélek játékát is igénybe vesszük. Záró kör előtt lehetőség lesz angyali energiákat, angyali életvezetési tanácsokat igénybe venni. Reagálunk a csoport igényeire - az itt és mostra - ezért záró meditáció is lehetséges.

A részvételi díjat Salamon Laura E.V. Magnet Bank16200010-10099049-00000000 számlaszámra kérjük befizetni. A regisztráció csak a befizetéssel együtt érvényes.

A hely befogadóképessége limitált, ezért kérjük, hogy részvételi szándékodat mindenképpen jelezd a lolaverzum@gmail.com címen.

Köszönjük, hogy regisztrációddal segíted munkánkat, a program megfelelő előkészítését!

Szeretettel és az Angyalok üzeneteivel várunk Benneteket!

Atlantisz emlékezete, A lélek játéka önismereti társasjáték, ANGYALOK önálló kártya csomagból lehetőség lesz egyéni kirakásokat is kérni!

A program háziasszonya Salamon Laura