Minden karkötő egyedi, kézzel készített. Ha azonos témában készült, akkor is különbözik. Ugyanis a karkötők egyedülálló energia töltöttséget kapnak a készítés során, ami nem megismételhető. Minden alkalommal más. Nem rosszabb vagy jobb, más. Karkötők készülnek személyre szabottan is, egyéni igény és állapot felmérés szerint.

Általános használati útmutató: a karkötő egy aktív élő energetikai rendszer. Első viselés előtt fogjuk a karkötőt a két tenyerünk közzé és gondolatban kérjük meg az energetikai rendszert, hogy hangolódjon ránk és támogasson minket. Ezután mindig viseljük a karkötőt, amikor eszünkbe jut és igényét érezzük viselésének. Ugyanakkor, amikor irritálni kezd (szinte leugrik a kezünkről) olyankor pihentessük. Tegyük félre pár napra.  Bízzunk megérzésünkben, bátran kövessük azt. Teli holdkor tölthetjük ablakpárkányra rakva a hold fényével. Időnként folyó hideg vizzel tisztítsuk meg. 

Személyes karkötődért 

Kattints még több ásvány karkötőért ide

Nézz szét kedvedre! 

Ha egyedi ajándékot szeretnél valakinek, olyat ami, biztosan nem egy tucat árú, ami nem jön szembe már másnap - nyert ügyed van! :)

Egyedi karkötőket megrendelésre készítek, garantáltan csak egy db lesz belőle.