top of page
  • Writer's pictureLaura Salamon

ZIBU – Angyal pecsétek


Akik régebb óta ismernek, tudják rólam, hogy az első ösztönös mély kapcsolatom az a láthatatlan angyal világ felé kötött engem. Később, csak az energiákat és angyalokat, nem tartottam elegendőnek, hisz a Földön élünk, itt kell egy álom életet teremtenünk önmagunk számára. Melyben az angyal segíthet, terelhet, de a döntés és az élet kizárólag az enyém. Ahogy szoktam mondani, az üzletben számomra kevés a spiritualitás. A spiritualitásban pedig kevés az üzlet. Itt az üzlet alatt tágabb értelemben a matériát, az anyagot, a munkahelyemet, a kommunikációkat, és úgy általában a hétköznapi életet értem. Nem csak a cserekereskedelmet és a pénzt. Hanem mindent, ahol megcsillanhat a veszteség és nyereség mérlege.

Kicsit küldetésemnek tekintem, hogy az anyagi és az elvont spirituális között a szakadékot áthidaljam.

Úgy gondolom saját életemben ez nagyjából sikerült is. Azon dolgozom, hogy még jobbá tegyem. Ugyanakkor a felvázolt szakadékot egyre kevésbé érzem. Gyakorlatban is látom, hogy lehet az üzletbe spiritualitást csempészni és a spiritualitásba üzletet.

A spiritualitásom egy olyan természetes gondolat és érzés hálózattá vált bennem, ami csak akkor enged valamiben létezni, ha ott szeretet és egység van. Ez hatja át az anyagi teremtésemet is.

Pont ezért szeretem az olyan megfogható és gyakorlati eszközöket, ahol az energia számomra testet ölt.

Előszeretettel fordulok a Zibu angyali pecsétekhez, ami egy energia hordozóvá válik.

Amikor pecséteket rajzolok, behívom a hozzá tartozó angyalt és együtt alkotjuk.

A hordozó anyagot mindig gondosan választom meg, minél természetesebb, semlegesebb rezgésű, annál inkább alkalmas arra, hogy átvegyék a közvetített minőséget.

Kiváló alapanyagok: márvány marokkövek, gránit kavicsok, az évszázadok alatt a tavakban és folyókban részben gömbölyűre kopott természetes kavicsok, de akár a csiszolt falemezek is.

Amint rákerül a kavicsra a szimbólum, átveszi annak rezgését. Ilyen egyéni kavics kétféle képen készülhet:

  • Egyéni megrendelésre: ilyenkor ráhangolódom az egyénre és mialatt a kavics készül, végig azt keresem, milyen energiákra, formákra van leginkább szüksége. Persze végig angyali segítséggel.

  • Tiszta csatornából: ilyenkor érzem az angyalokat és csak nekilátok alkotni. Az ilyen kő később találja meg gazdáját. Ha ránézel egy szimbólumra és megérint, akkor azzal a tisztán lecsatornázott minőséggel dolgod van J

5 Ok amiért érdemes Zibu szimbólumot viselni J

  1. Energiát nyerünk belőle

  2. Lélekgyógyító hatása van – hasonlóan az ásványokhoz

  3. Megerősíti az aurát

  4. Mindig adott dolog miatt csatlakozik hozzánk

  5. Szeretetre és egységélményre hangol

Két szimbólum sosem lesz egyforma, még ha ugyanazt a szimbólumot is rajzolom fel. Minden kő más és más csatornán érkezett és kommunikál.

Zibut tarthatjuk zsebben, párnánk alatt/mellett, íróasztalunkon, tv mellett, konyhában fűszerek mellett. Adhatjuk ajándékba. Kaphatjuk is. Markunkban tartva kiváló segédeszköz meditációhoz is.


843 views0 comments
bottom of page