top of page
  • Writer's pictureLaura Salamon

5+1 Angyali minőség

Updated: Apr 16, 2021


....amit te is magadévá tehetsz.

Érdekes megfigyelnem azt, hogy a legtöbben az angyalt tőlünk elkülönült, kívül álló egyénként képzeljük el. Én vagyok és mellettem, fölöttem, szemben velem az angyal. Azt már ritkábban hisszük, hogy az angyal kicsit bennünk is ott van.

Az angyalok pont lelkünk azon részein keresztül kapcsolódnak hozzánk, melyek bennünk is angyaliak. Ugyanis az angyal rezgése nagyon magas. Az anyagi testbe költözött ember rezgése pedig a gondolataitól függ. A test alapvetően anyagi, alacsony rezgésű, de az energia testeinket az érzelmi és gondolati mintáink befolyásolják. Ezért érdemes az „angyali minőségekre” koncentrálni

Következzen hát 5 +1 angyali minőség, hogy tudd, mire kell odafigyelned a hétköznapokban:

1.) Szeretet

A minden létező iránt érzett szeretet. Ezt a minőséget kezdjük az önszeretetünkkel, majd terjesszük ki családunkra, barátainkra, ismerőseinkre, állatra, növényre és úgy általában mindenre.

2.) Hála

Ez nem rossz érzések elfedésére szolgál, mint ahogy sajnos sokszor használjuk, hanem arra a mély átélésre, amikor megéled önnön létezésed értékét és ezt szeretnéd megköszönni. Amikorérzed, hogy életed legszerencsésebb embere vagy és megérzed valójában mindened megvan.

3.) Bizalom

A kételkedés az emberlét természetes velejárója, ugyanakkor csapdává válhat, amelybe saját bizonytalanságunk hajszol bennünket. Az angyalok a bizalmat nyugodt határozottsággal itatják át. Neked is azt tanácsolják szilárd szándékkal és összpontosítással bízz. Ha bízol, ne legyen benne kérdőjel.

4.) Megbocsátás

Ebben a minőségben van valami földöntúli megkönnyebbülés – könyörületesség által megszelídített ítélet. A világmindenség irgalmas, az angyal könyörületes az ember pedig képes megbocsátani és ezáltal megváltani magát.

5.) Együttérzés

Szeretni és szeretni hagyni elvének rugalmasságából és nyitottságából fakad az együttérzés. Higgyük el magunkról, hogy az együttérzés isteni csatornái vagyunk. Amikor együtt vagyok a másikkal és érzem őt, a szeretet érvényesül. Mindketten felemelkedünk az élménytől.

És a plusz egy: a Művészetekben való kiteljesedés

Legyen az zene, kézművesség, festészet, rajz, tánc, előadás, barkácsolás, bármi, ami alkotó, kreatív, játékos módon mozgat meg bennünket, közelebb visz az angyalokhoz. Az angyalok mindig arra bátorítanak, hogy találjuk meg önkifejezésünket valami alkotó kiteljesedésben.

Ha érdekesnek találtad, bővebben angyal tanfolyamon tanulhatsz az angyalokról. Nézz körül a LOLAVERZUM csoportban a FB-on lehetőségekért.

Ha tetszett az írás, csatlakozz LOLAVERZUM Facebook csoportunkhoz, ahol további értékes információkat találhatsz!

Néha egy kép is lehet nagyon beszédes – INFOGRAFIKÁK – a könnyed információ és tudás megosztás érdekében.

Meditáció már az otthonodban is

123 views0 comments
bottom of page