Úgy gondolom a látható dolgok gyökere mindig a láthatatlanban van!

 LOLAVERZUM egy hely, ahol találkozhatsz velem és együtt kutathatjuk az  összefüggéseket, saját tapasztalataidon keresztül, hogy egyensúlyra és stabilitásra lelj!

Ide kattintva tapasztalataimról és professzionális pályafutásomról  olvashatsz

Égi oldalam

Földi oldalam

Univerzum és Angyalok

Gyerekkortól működő kapcsolat a láthatatlannal. Számomra az eszenciája az együttműködésben van. Intuícióm és belső hangom vezet a hétköznapokban is. Amikor cselekedeteim összhangban vannak az Univerzum elképzeléseivel áramlásban vagyok  - FLOWBAN

Csak bátorítani tudlak, hogy merd bevetni a megérzéseidet.

Csakrák, energia rendszerek

Az embert mint egészet látom, bonyolult hálózatok és rendszerek összességét. Csakra rendszer, nadi rendszer, meridián rendszer 

Pránanadi / Reiki

Tanult energia közvetítés. Ősi tanok. Test és lélek összhangjának visszaállítására szolgál. 

Ép testben ép lélek. Ép lélekben egészséges test.

Meditáció

A vizualizáció áldásos hatása. Az elme hatalma.

Test - lélek harmóniáját a légzésünk figyelésével és elménk lelassításával is elérhetjük. 

Folyamatosan tartok meditációkat, sokszor tanfolyamaimba is elemként csempészem be. Az általam alkotott eszköznek pedig szerves részét képezi. 

Beosztottból közép vezető lelki vetületei

Megtapasztaltam, nem is olyan egyszerű szinteket lépni. Minden lépcsőfoknak komoly lelki fejlődés követelményei voltak. Ma már konzultációim során ezekből a tapasztalatokból is merítek 

Hitvallásom, hogy mindenki a számára lehető legjobb állást érdemli. A lélek gátlásai eltávolíthatóak, minden változást (szint lépést) meg lehet támogatni..

Atlantisz Emlékezete, a lélek játéka 

Megalkottam a saját önismereti eszközömet, ezzel koronázva meg önismereti fejlődésemet. 

Az eszköz használatát tanítom is. 

Munkahelyi és anyagi tapasztalatok

A szorgalom, kitartás. Minimum pénzből maximum bőség létrehozása. Valamint rutinos és jártas vagyok mindenféle platformok, vállalat irányítási rendszerek, MS office, használatában, folyamat fejlesztésben és projekt managementben.

Úgyhogy abban is tudlak támogatni, ha rendszerek, excel, word, weboldal sablonok szerkesztésében szeretnél magabiztosságot szerezni.

Test, gyógynövények, idegrendszer, psichológia tanok

Elkerülhetetlen volt, hogy pszichológia és anatómia alapokat is tanuljak. Ami a láthatatlanban rendszerek, azok a testben is megjelennek vérrendszer, idegrendszer, izomzat és csontvázként..

Abban hiszek, hogy a gondolataink és az érzelmeink megváltoztatásával a test gyógyulására is hathatunk.

Tudatos kommunikáció és konfliktus kezelés (mediáció)

Bizonytalan voltam és áldozat a konfliktus helyzetekben, ezért döntöttem úgy, hogy mediációt és kommunikációs technikákat tanuljak. És igen. A konfliktus kezelés és a kommunikáció tanulható.

A szavak hatalma végtelen. Ma már tanítom is.

Beosztottból közép vezető

Végig jártam a ranglétrát a multinacionális környezetben, eredményes és tehetséges módon, annak minden előnyével és hátrányával. Vezetői tapasztalatokra tettem szert.

Ezért pl magabiztos állás interjúra is fel tudlak készíteni, önéletrajz készítésben is tapasztalatokat tudok átadni.

Munkavállalóból vállalkozó és tulajdonos

saját üzleti alapjaim lerakása és elindítása a legfrissebb tapasztalatom.

Alig egy év alatt alapoztam meg.  

TITOK AZ EGYENSÚLY. AZ EGYIK NEM LÉTEZHET A MÁSIK NÉLKÜL.

amikor kizárjuk a egyik vagy másik oldal létezésének és hatásának tényét, kibillen az egyensúly

kizárólagos szemléletmód kockázatai

Csak földi: materiális 

Csak égi: szellemi és "spirituális"

Testi elváltozások, betegségek

Minden gondolat energia. Az állandó nehéz "materiális" energia jelenléte növeli az infarktus, sztrók egyéb betegség kialakulásának veszélyét

Asztma, allergia

amikor bezárjuk érzéseinket, az élet természetes áramának állunk ellen ez könnyen testi tüneteket produkál

 

Közöny, ridegség, merevség

nem tudunk és nem is akarunk érezni, amit nem látok az nincs, rugalmatlanná, bezárttá válhatok

 

Stressz, idegesség

ha csak az egyik pólusban létezem a lelkem kevés teret kap, így nehezebb a kihívásokkal is megküzdeni. Állandósulhat a feszítettség érzés.

 

Szellemi tisztaság és élet magasztalása az anyagi javakkal szemben 

Gyakran a pénz és szexuális energia kirekesztése is tünet lehet. Hitrendszer beli konfliktus, mi tiszta, mi alantas. 

Elhatalmasodott önfeláldozás

Én mindent a világért, a világtól nem kérek semmit. Sajnos bármily nemesen hangzik, megállítja a fejlődést. Határok, keretek, szükségletek konfliktusa.

Hála és köszönet magasztalása

Mindenért és minden körülmény között csak a szeretet és a köszönet és a hála hatja át szívem. És mi van azokkal a helyzetekkel, ahol kimondottan dühösnek kell lennem? (elfedett érzésekhez vezet)

Cselekvő képtelenség

kiküldtem a kérésemet és várok. Majd az univerzum válaszol. Önnön sorsunk kovácsai vagyunk. Univerzum az áramlással segít, de megvalósítanunk nekünk is kell. Segíts magadon, isten is megsegít.

Amit még szeretnék, ha tudnál rólam

Küldetésem

Kora gyerekkoromtól azt éreztem én valami okból érkeztem a Földre. Mindig úgy éreztem, akkor élek jól, ha alkotok valami maradandót, amit halálom után is itt hagyok az emberiségnek.

Célom

Átadni minden tapasztalt és tanult tudásomat!

Ezért dolgozom, hogy egyéni konzultációimmal, tematikus tanfolyamaimmal segítselek életutadon mindazzal amit valaha tanultam vagy átéltem.

Szenvedélyem

A tanítás és az alkotás!

Úgy gondolom, hogy leginkább alkotó vagyok… Az alkotásaimat pedig a bennem élő tanítói minőség osztja meg másokkal. Egyik énem elvonul a világ zajától, befelé fordul. A másik kilép a forgatagba. 

Alkotásaim

ATLANTISZ EMLÉKEZETE

A lélek játéka

Jelenleg életem főműve ként tekintek erre az általam megalkotott önismereti eszközre

Festmények

A rajz és a festés lenyugtat, visszavisz önmagamba. Ez a saját terápiám, mely által gyógyulok.

Amikor kezembe fogok egy követ, megelevenedik előttem egy történet. 

Azt a minőséget kapja a marokkő, hogy később számodra is közvetíthesse.

Ásvány karkötők 

Minden karkötő egyedi. Mindig csak egy készül egyszerre. Ráhangolódom a személyre és egyedi testre lélekre szabott karkötőket alkotok

Marokkövek

Zibu Angyali pecsétekkel

Jó szívvel javaslom Lola meditációit és angyalkommunikációs tanfolyamát, illetve Lolát, mint hiteles személyt.  A meditációk során le tudok lassulni, egyensúlyba kerül a testem. A meditációk során le tudok lassulni, egyensúlyba kerül a testem, lelkem, szellemem. Saját magunkon kívül mindig "dolgozunk" a világegyetem jobbításán is. Az angyalkommunikációs tanfolyam segített jobban megismerni és elfogadni magam, és megtanultam kommunikálni láthatatlan segítőinkkel, akik szeretettel támogatnak bennünket egy másik dimenzióból. Egymást is támogatjuk, a csoportos foglalkozásokon Lola moderálása mellett sokat tanulunk egymás tapasztalatából. Minden alkalom után feltöltődve szeretettel és energiával, kiegyensúlyozottan térek haza.

Ági (50+)

Lolától megkaptam életemben először a kulcsszót: FOLYAMAT. Erre van szükségem. Szerencsére a túlélő-énem ezt azonnal belátta, elfogadta és azóta Lolával gyógyulunk, ő vezet, én hallgatok rá és teszem a dolgomat. Ezer darabra szétesve hogy is gondolhattam, hogy ezt egyedül is meg tudom oldani, vagy ide-oda x-évente tüneti kezelésre járván, hogy ez így jó lesz?  Mióta Lolához járok, úgy érzem, minden egyes alkalommal újabb darabok gyúródnak vissza belém és alakul az egységem, az öntudatom, az önbizalmam, minden, ami az Életbe repít vissza, amiről már azt hittem, nekem elérhetetlen, mert eltoltam véglegesen.  Hála és áldás neki… én most már azt mondom, nála hitelesebb Segítőt még életemben nem láttam és köszönök szépen mindent… hogy nem engedi el a kezem akkor sem, ha épp csak megírom neki hogy mi történt velem. Most már elhiszem, hogy nekem is lesz még méltó állásom, párkapcsolatom, életem, mert érdemes vagyok rá és elég jó vagyok. Haladok. Köszönöm.

Bea (40+)

Bármilyen paradox is ezt mondani, de Lolától én önmagam kaptam. Azt a valómat, amely állandóan úton volt, de sosem érkezett meg a jelenbe.. akire vágytam, de nem tudtam hogyan várjam be, hogyan menjek elé, azaz hogyan találjak - vissza - önmagamhoz. 
Szeretem Lolának azt az érzékét, amivel leantennázza, hogy mikor van szükségem a péklapátra, mert csak toporgok (esetleg már vissza is fordultam), vagy mikor segít többet azzal, ha alányúl a lelkemnek, és támogat. 
Tőle kaptam azt a látásmódot, mely önbizalmat ad, illetve ő hozta az életembe az utam egy újabb ösvényét, és ezzel együtt egy új világot, amely olyan távlatokat nyit, melyekre mindig is vágytam, és amit - most már hiszem - megérdemlek. 
Az ő lénye kézzel fogható, és éteri egyszerre, valós, és földöntúli - az a finoman kevert esszencia, amelynek a jelenlétére sokaknak szüksége lenne az önjáró, teljes és tudatos élet eléréséhez. 
Ha útkeresés a cél, vagy elakadás, netalán bizonytalanság, vagy a legszorosabb értelemben vett fejlődés, Lolához bizalommal lehet fordulni. Mert mindig úgy rezdül, hogy a végeredmény harmónia lesz

Klaudia (30+)

Rólam  mondták